Intrebari Frecvente

Este nevoie de un copac matur pentru a sprijini  casa mea din copac? Nu neaparat. Strructura poate fi sprijinita pe piloni daca arborele nu este potrivit sau daca acestia sunt protejati.

Este necesara obtinerea unei autorizatii? Daca intentionezi sa construiesti o casa in copac va fi necesar obtinerea unei autorizatii. Daca vei dori o constructie cu baza pe pamant, autorizatia va depinde de locatia, de dimensiune, de greutatea structurii si destinatia acesteia. Ne bucuram foarte mult sa oferim sfat si indrumare  pentru obtinerea autorizatiei.

Cat va costa? Asta depinde in totalitate de tine. Pretul de constructiei incepe de la £20,000 si cerul e ste limita!

Cat timp dureaza?  Procesul ar putea lua ceva timp, deci merita intotdeauna sa te gandesti bine inainte. In primul rand, un membru al echipei te viziteaza pentru a discuta asupra ideilor tale si pentru a realiza un studiu asupra locatiei. Scopul este acela de a-ti asigura un set de planuri  detaliate in 2 saptamani. Daca hotarasti sa continui ar putea urma o perioada de pana la 3 luni (depinde de anotimp) pana cand se va putea incepe constructia. In medie constructie poate dura intre 6-8 saptamani, in functie de marimea constructiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *