Necesitate sau nu?

“Exploreaza atent natura, apoi vei intelege totul mai bine! – Albert Einstein

Reintoarcerea la natura este o necesitate din ce in ce mai acuta in zilele noastre!

Oamenii spun ca necesitatea sta la baza tuturor inventiilor, inovatiilor. Dar in cele mai multe cazuri, necesitatea duce automat la schimbare, iar Mama Natura este una din cele mai bune exemple de ceva care se schimba permanent. Felul schimbator al mediului a permis dintotdeauna atat plantelor, cat si animalelor sa evolueze si sa se adapteze pentru a putea supravietui.

Acest proces uimitor a fost de multa vreme o sursa de inspiratie pentru designeri, ingineri si arhitecti in proiectele lor de construire. Acesta e motivul pentru care aceste proiecte nu sunt placute doar din punct de vedere estetic, dar sunt si practice si inovative in timp ce unele dintre ele preiau din caracteristicile peisajului in care sunt incadrate.

Misiunea caselor, hotelurilor, locurilor de relaxare in copaci sau in natura este aceea de a inspira omenirea pentru a reconsidera modul in care omul poate co-exista in mod inofensiv cu natura. Construirea unor structuri sustenabile in aer liber permite doritorilor sa interactioneze si sa se conecteze cu mediul lor incornjurator.

Teoria Fericirii = experimentarea ineditului, iesirea din obisnuit si rutina!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *