Casa Coppernest

Petrecerea poate incepe acum ca locatia este finalizata in mijlocul padurii!

Situata chiar in afara localitatii Menomonee Falls, Milwaukee, aceasta locatie se bucura de bogatia si frumusetea anotimpurilor schimbatoare. De aceea construirea unei case in padure a avut la baza ideea de a crea un mediu forestier, padurea fiind legata printr-o punte existenta inainte de constructia propriu-zisa. Aceasta a fost insa consolidata , avand in prezent dimensiuni mai mari pentru a sustine un numar mai mare si totusi suficient de mic de oaspeti pentru a nu altera frumusetea mediului gradinii sau a padurii. 

Casa Coopernest(9) Casa Coopernest(8) Cea mai mare dorinta a clientilor a fost transformarea curtii din spatele casei intr-un spatiu potrivit pentru a sustine o petrecere de 200 persoane, dar si oferirea unui sentiment de intimitate pentru oaspetii in numar redus. Cea mai importanta caracteristica a fost suprafata dens impadurita.

 A fost importanta de asemenea si crearea unui punct de acces intre gradinile din curte si punte, pentru a oferi in acelasi timp sentimentul unei constructii suspendate si inaccesibile. Acest lucru s-a realizat prin prezenta unei intrari laterale cu scari ceea ce te poarta de pe pod intr-una din laturile gradinii. Pe la mijlocul puntii apare o schimbare in tendinta generala prin prezinta subtila a unei poteci pentru a directiona fluxul circulatiei dinspre intrarea pe punte spre padure.  Acest “drum pietruit galben” se prelungeste de la marginea puntii pana in inima padurii, realizand legatura cu unul din modelele pre-proiectate din padure. Copper Nest a fost personalizat cu 45 de aparatori de soare din otel, ceea ce ii confera o tenta ruginie pentru a sublinia erodarea, iar un acoperis protejeaza complet oaspetii de insectele care deranjeaza prin zgomot sau prin intepaturi.

Casa Coopernest(7) Casa Coopernest(6)

Materialele folosite in constructia casutii sunt lemnul de cedru reconditionat si otelul, 70% din podul de lemn initiala a fost reconditionat si i s-a dat o alta utilitate fiind folosit pentru construirea noii punti, aceasta fiind folosita in proportie de 50% din material recuperat. Constructia a fost realizata in anul 2011.

 Casa Coopernest(5)   Casa Coopernest(2) 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *