Casa lui Harry Potter

Locatia se poate considera ca un complex de birouri pentru Harry Potter.

Aprobata recent pentru constructie, complexul de case din copaci cu tema Hogwarts  in Edinburgh, Scotia va fi un spatiu de joaca elaborat pentru cei mai tineri copii ai autoarei J.K. Rowling. Cu turnulete, trape, scari in forma de spirala si doua turnuri cu inaltimea de 12 metri legate intre ele prin poduri din franghie, avanpostul creat de copac ar face sa zambeasca pana si pe Lord Voldemort.

Casa Harry Potter(9)Casa Harry Potter(8)

Dupa macheta si cele cateva idei de creare a structurii care sunt impresionante, casa din copac creata pentru J.K. Rowling de catre compania britanica Blue Forest, ar putea fi cea mai traznita si in acelasi timp cea mai grozava casa in copac din cate s-au construit. Potrivit postului BBC cele doua case imense din copaci ai autoarei J.K. Rowling ii vor delecta pe cei trei copii ai sai (cu varste de 18, 9 si 7 ani) cu scari in forma de spirala, trunulete, trape, terase, cutii construite in natura pentru pasarele. Cele doua structuri vor fi construite din lemn de cedru acoperite cu sindrila si vor fi legate prin pod din franghie, dar si printr-un tunel secret, ascuns sub zona de promenada. Zona de promenada construita din lemn leaga cele doua structuri uriase si conduce catre o trambulina mare care este flancata de un alt rand coniferi inalti pentru a fi aparata de privirea celor din public.

Casa Harry Potter(3)Casa Harry Potter(2)

 Scriitoarea JK Rowling, a carei serie “Harry Potter” a devenit cea mai bine vanduta carte si a incantat copii din inintreaga lume, a decis ca este timpul sa ofere copiilor sai ceva ce au visat sa aiba intr-un anumit punct al copilariei lor: un loc de joaca suspendat.

Casa Harry Potter(7)Casa Harry Potter(6)

In prezent casele in copaci sunt prin insasi principiul lor obiecte arhitecturale prietenoase, dar pare ca JK Rowling poarta caest concept catre un alt nivel eco.

Casa Harry Potter(5)Casa Harry Potter(4)

Se apreciaza ca acest loc de joaca din lemn suspendat o va costa pe autoare ₤150,000 (aproximativ $232,000 / €192,000).

Casa Harry Potter(1)

1 thought on “Casa lui Harry Potter

  1. Cu siguranta toti copii si-ar dori sa petreaca vacanta de primavara intr-o casuta in copac, mai ales atunci cand vorbim de casuta lui Harry Potter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *