Casuta Incantatoare

Mergi in timp si intr-o alta lume…lumea Padurii Fermecate, unde un parc de distractii si aventura te asteapta.

Casuta Incantatoare (5)

A fost visul de a o viata al lui Doris & Ernest Needham materializata intr-un proiect care s-a derulat de-a lungul anilor ’50. A fost deschis publicului dupa zece ani, in anii 60′, fiind un loc magic unde vizitatorii pot vedea, atinge si chiar pot intra in casele eroilor din basme,  personaje negative si diverse creaturi care au provocat atat de multe amintiri pentru noi toti. Retragandu-se la timp pentru a se putea bucura inca de beneficiile muncii lor, sotii Needham au vandut padurea lor indragita lui Rocky si Juliet Ehlers, precum si copiilor acestora Aza, Silas si Naomi care, timp de mai bine de patru decenii, va invita “sa descoperiti magia” din Padurea fermecata. Costurile necesare pentru a infatisa peisajul actual sunt greu de estimat avand in vedere ca activitatea a aparut si s-a dezvoltat permanent pe percursul celor peste 50 de ani de existenta si a avut proprietari diferiti.

Casuta Incantatoare (7)

Padurea fermecata este situata intr-una din cele mai frumoase si mai vechi paduri din Muntii Monashee situati in provincia vestica a Canadei, British Columbia, si este localizata la jumatatea distantei dintre localitatile Revelstoke si Sicamous, pe autostrada Trans Canada.

Casuta Incantatoare (1)

Casuta Incantatoare (2)

Principalul traseu al marii paduri asigura cadrul fermecat pentru peste 350 de figurine vesele si populare, cea mai mare si mai inalta casa din copac din provincia British Columbia isi ridica acoperisul la 15 m inaltime, o casa in intr-un bustean urias  cu surprize la orice colt. Aici poti vedea personaje precum Goldey Locks, Alba ca Zapada, Cei trei purcelusi si chiar pe Capitanul Hook.

Casuta Incantatoare (6)

Si din aceasta lume de basm o casuta de poveste,  cu patru etaje,  ne aduce aminte si ne poarta cu imaginatia atat la casuta vrajitoarei din Hansel si Gretel, cat si la Vrejul de fasole ce se inalta spiralat catre cer. Ciupercile rosii,  uriase si otravitoare, incadreaza intrarea ca niste gardieni.  Casuta este simplu construita din lemn rotund baituit cu maro, culoarea nucului. Luminile calde, galben-portocali – intaresc atmosfera de poveste. Avantajul casutei cu mai multe nivele: parintii si copiii pot sta pe etaje diferite, pentru amuzament. Casuta este distractiva pentru copii si parinti si are rol instructiv si educativ pentru copii.

Casuta Incantatoare (3)Casuta Incantatoare (4)

Sunt necesari brazi drepti si inalti, cum ar fi Sequoia pentru construirea acestei atmosfere unice.

Casuta Incantatoare (8)

Padurea Fermecata a fost conceputa deci ca o afacere de familie dedicata asigurarii pacii si bucuriei pentru oamenii de toate varstele.

Casuta Incantatoare (9)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *