Casa OZN

In forma de farfurie zburatoare, aceasta constructie futurista ofera cazare de lux intr-un decor natural.

OZN(2)

Ascunsa in padurea linistita de langa raul Lule in orasul Harads, in salbaticia din nordul Suediei, se afla Treehotel, un parc tematic cu case suspendate in copaci de tip hotel proiectate de cativa arhitecti scandinavi care au fost premiati in 2011 cu premiul suedez pentru turism.  Sunt planificate 24 de constructii din care sase sunt deja disponibile pentru rezervare.

Alaturi de  ”Casa Coif”, “Casa cub de sticla suspendat”  si “Casa cuib”, “Casa OZN” a fost imaginata de desinger-ul suedez Inredningsgruppen, fiind situata in complexul Treehotel, parte a Pensionatului Brittas. Odata ajuns in zona trebuie mai intai indeplinite formalitatile de cazare la Casa de oaspeti Brittas care, prin detaliile  in care oaspetii servesc micul dejun, pranzul si cina, aminteste de atmosfera anilor 1930-1950. Exista de asemenea un restaurant, bar, sauna si zona de relaxare cu TV si internet.

OZN(1)

In timp ce se lucra la casa Casa Cuib, care se afla in armonie perfecta cu imprejurimile , a aparut ideea de a crea un mediu construit total diferit, in antiteza cu caracterul natural al altor case si ce poate mai diferit decat un OZN (abiect zburator neidentificat)?

Camera este realizata din material compozit cu scopul de a crea  o constructie cat mai usoara si totusi puternica si durabila in timp. Interiorul este realizat pe doua nivele si ofera un sentiment modern si confortabil.

OZN(3)

Casa OZN este conceputa pentru patru persoane, doi adulti si doi copii, cu dormitoare separate, baie si zona de relaxare. Suprafata de 30 m²  este tot ceea ce ai nevoie pentru o evadare confortabila in amintirile din copilarie. Suprafata neteda exterioara si lucioasa te pot face nostalgic pentru zilele cu filme precum E.T. si Zborul navigatorului .

Accesul in casa se face cu ajutorul unei scari retractabile.

Este una din cele mai neobisnuite case din copaci construita vreodata. Constructia te poarta intr-un lux izolat ceea ce il ridica la un alt nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *