Terase suspendate

Terase, turnuri, locuri de recreere, locuri de luat masa si incarcat bateriile.

Terasa Lotus

Sunt doua structuri in forma floarei de lotus care servesc pe post de terase intre care se afla o distanta de 3 metri ce poate fi strabatuta folosind o constructie, “o barca” din lemn pentru doua locuri care se deplaseaza rulant pe cablu, ideal pentru petrecerea timpului liber in natura, atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Terasa Lotus (20)Terasa Lotus (16)

Terasa Butoi

Constructia structurii consta in doua punti din brad Douglas sprijinita pe cercuri de otel, are 80 gratare din lemn curbate, care sunt inclinate pentru a crea efect de jaluzea, oferind sentimentul comod al unui club.  Constructia se afla in apropierea orasului Los Angeles.

Mulholland Turn Lemn

Punct de belvedere asupra orasului elevetian Lausanne si asupra lacului Leman sau Geneva, turnul ofera o imagine panoramica la 360° asupra intregii regiuni, avand in interior scari in forma de spirala dublu-helix (151 trepte pentru urcare si tot atatea pentru coborare) astfel incat cei care urca nu se intalnesc cu cei care coboara.

Turnul din Lausanne(6)

Casa Fagure

Frumoasa sfera in forma de fagure a fost ansamblata bucata cu bucata si strecurata prin cele trei ramuri ale copacului, fiind situata in  in curtea din spatele casei din Beverly Hills a chitaristului de la legendara formatie americana The Doors, Robby Krieger. Chitaristul considera ca aceasta structura inspira un sentiment magic pentru ocupantii sai si genereaza imaginatie pentru toti cei care intra.

Terasa fagure(22)

Cort in copac

Viata “la inaltime” poate duce la armonie dintre om si natura, daca cel dintai se adapteaza la oferta celui din urma asa cum s-a intamplat in apropierea localitatii Claremount din California alcatuita din doua platforme legate printr-o pasarela.

Loja in copac

Alegand sa iei cina la loja din copac din statiunea Soneva Kiri din Tailanda vei constata ca aceasta locatie poarta bucataria mare “haute cuisine” pe noi culmi! (la propriu si la figurat).

Loja Thai(2)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *