Complexul Oxigen

Inca din 2005 complexul O2 Treehouse a reusit sa transforme visele din copilarie ale clientilor in realitate, proiectand si construind case in copaci frumoase.

Oricine viseaza sa locuiasca intr-o casa din copac in timpul cresterii, dar descoperirile tehnologice recente in domeniul constructiilor de case din copaci spera sa ajunga optiuni realiste de locuire. Casele din copaci au evoluat mult de la acele cocioabe din curtea din spatele casei.

Casele dintre copaci se vor a fi un simbol al spiritului tineresc, transmit un mesaj de speranta, surprindere, imaginiatie si posibilitati nelimitate pentru viitor. Acesta e mesajul pe care casele din copaci vor sa le transmita mai departe.

Structurile versatile au caracter modular pentru a se potrivi unei varietati de nevoi inclusiv pentru camere de oaspeti, spatiu de lucru, spatiu de distractie, studio de muzica sau arta, platforma care serveste drept punct de belvedere si spatiu de locuit (baie, dormitoare sau bucatarie).  Clientii folosesc constructiile realizate de O2 Treehouses ca birouri in aer liber, studio, spatiu intim de meditatie, platforma de yoga, locuri de joaca pentru copii, centre de invatare etc.

Atentia pentru detalii, proiectul si construirea avand ca regula de baza armonia dintre natura, nevoi si cerintele estetice sunt preocupari de baza ale complexului O2 Treehouse Cladirile sunt prietene naturii si sunt confectionate din materiale naturale precum lemnul, fie din materiale reciclabile precum polietilena.

Fie ca suntem la distanta mare de casa sau in curtea din spatele casei, intotdeauna se urmareste in cadrul proiectelor elaborate dupa principiul O2 Treehouse sa se dea in folosinta structuri interesante, inovative care sa atraga atentia privitorului, iar clientilor si prietenilor acestora sa ii determine sa exclame “WOW!”.

 

Terasa Oxigen(16) Terasa Oxigen(15) Terasa Oxigen(14) Terasa Oxigen(13) Terasa Oxigen(12) Terasa Oxigen(11) Terasa Oxigen(10) Terasa Oxigen(9) Terasa Oxigen(8) Terasa Oxigen(7) Terasa Oxigen(6) Terasa Oxigen(5) Terasa Oxigen(4) Terasa Oxigen(3) Terasa Oxigen(2) Terasa Oxigen(1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *