Loja in copac

Alegand sa iei cina la loja din copac din statiunea Soneva Kiri din Tailanda vei constata ca aceasta locatie poarta bucataria mare “haute cuisine” pe noi culmi! (la propriu si la figurat)

Situata pe frumoasa insula tropicala Koh Kood (nelocuita) statiunea Soneva Kiri din Tailanda gazduieste oaspeti la mai bine de 6 metri inaltime intr-o loja imensa in copac deasupra golfului Tailanda.

Mancarea este servita de chelneri cu abilitati acrobatice care “zboara” pe un cablu pentru a aduce farfurii cu cockteiluri exotice, cele mai proaspete creatii culinare organice cu mancare tailandeza clasica. O masa pentru doua persoane este destul de scumpa, oaspetii trebuind sa achite o nota de plata de  14,000 Baht, ceea ce reprezinta echilivalentul a £283.

Restaurantul Soneva Kiri este cea mai exclusivista statiune din Asia si ofera o experienta de neuitat pentru cina cu un decor perfect, frumoasele plaje tailandeze si vegetatia tropicala.

Locatia rasfata clientii oferind relaxare prin panorama si posibilitatea de a servi o bautura, de a servi masa in barul si restaurantul prezent, iar prin camera amenajata posibilitatea de a dormi.

Loja Thai(6)Loja Thai(4)

Loja poate sustine pana la 4 persoane, a fost proiectata si construita de designer-ul ecologist si fondatorul companiei din Sri Lanka Nomadic Resorts, Louis Thompson in colaborare cu arhitectul Olav Bruin.

Loja Thai(5)

Intreaga structura este din bambus invelit in ratan (pentru a intari aspectul de cuib), echipa nefolosind suruburi pentru a nu afecta integritatea si sanatatea arborilor, dar si pentru a respecta filosofia restaurantului Soneva Kiri in privinta mediului inconjurator. Alte elemente ale restaurantului care respecta acelasi principiu ecologist sunt: folosirea apei de ploaie, deschidera structurii pentru a asigura un sistem natural de aerisire, acoperisul verde si utilizarea doar a luminii naturale ca sursa de lumina.

Loja Thai(2) Loja Thai(1)

Exista 27 de “cuiburi” situate in palmierii distribuiti pe dealurile care inconjoara golful din insula , fiecare desosebita prin unicitate ce transforma sederea intr-o experienta vesela. Experienta nu este indicata pentru cei ce sufera de acrofobie. Arborii au fost alesi cu mare grija pentru a oferi privelisti inedite asupra marii si asupra padurii tropicale.

img_tree_dining_pod_thailand_3.jpg

img_tree_dining_pod_thailand_2.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *